GASTRONOMISCHE AVOND
Schrijf deze avonden alvast in de agenda.
De menu's komen telkens een maand ervoor online.
4 december
5 februari
VRIJ 12 & ZAT 13 februari (Valentijnmenu)
Elke vrijdag van de maand reserveren wij een exclusieve avond voor liefhebbers van gastronomie.
We starten om 19.30 met een 5-gangen menu.
Menu zonder wijnen € 85,00 p.p.
Menu met aangepaste dranken* € 125,00 p.p.
Menu BOB-formule € 110,00 p.p.
Menu softdrink-formule € 100,00 p.p.
* Geselecteerde wijn per gerecht (1/2 glas wijn in de BOB-formule), fris, water & koffie/thee.
We vragen een voorschot van
€ 75,00/persoon ter bevestiging van uw reservatie.
Bij annulatie minder dan 3 werkdagen op voorhand wordt het voorschot niet terugbetaald.
CANNELLONI VAN KING KRAB
zalm gravad lax - mierikswortel - dragon - chutney van tomaat - granny smith
TARBOT
gekonfijte tomaat - Zeeuwse mossel - jus saffraan - courgette - paella
'PULLED DUCK'
korstje van pinda - witte kool 'verdejo' - Ibericoham - crème van mais
ZOMERREE
spitskool - girolies - aardappelwafeltje met chorizo - saus met kersen
GEKONFIJTE ZWARTE VIJG
jasmijnrijst met kokosnoot - citroensorbet met basilicum - jus van litchi